Sjuk i kuala lumpur

5 december 

Mådde i te alls bra när jag vaknade så Anton fick gå iväg på jakt efter frukost, jag var jobbig och specifik med min beställning. Ville ha en frappe och en browniemuffins från starbucks, för att jag tyckte så synd om mig. Anton hade iallafall tur som hittade ett starbucks nära oss, han köpte även lite mer nyttigare grejer så jag/vi skulle få i mig lite näring. 
Jag sov sedan bort nästan hela dagen, Anton utforskade huset vi bodde i, tränade i gymmet och badade i poolen. 
Jag lyckades vakna till lite framåt sena eftermiddagen och vi behövde gå och äta. Vi bodde som tur var nära ett stort köpcentrum med massa matställen. Vi gick dit och åt på pizzahut, konstigt det där att man söker dig till det välkända när man inte mår bra. 
Efter vi ätit så såg vi att det låg en biograf där och kolla in vad som gick. Nya "Harry Potter" filmen gick om en halvtimme så vi bestämde oss för att se den. Lite för att göra något mer än äta och sova för mig med, men jag fick ju vara stillasittande iallafall ;) Bion var sjukt billig, typ 30kr per person. 
Vi hittade ett ställe med lösgodis bredvid bion, sjukt konstigt system, alla godisar kostade olika mycket så vi fick plocka i flera olika påsar. 
Filmen var bra, och det var stora och fräcka salonger. Sedan gick vi hem och sov, var helt slut efter den krävande kvällen ;) 

Den stora byggnaden är köpcentret/bion/nöjesparken. 

Berättar mer i nästa inlägg :) 

Allmänt, Asien 2016, Resor | |
Upp