Kuala Lumpur

6 december

Måste inte superbra på morgonen, men tvingade upp mig och fixade mig för en dag fylls med shopping. Och I kid you not vilken bra shopping det var! 

Önskar det var sista stoppet innan vi skulle hemort att jag hade varit frisk, kunde inte shoppa så mycket eftersom vi inte får ha så tungt bagage från Bali till Thailand som hem från Thailand. 

Det var så juligt och fint överallt, framförallt vid entrén och vissa juliga butiker. 

Det var ca 10 stora våningar med shopping och så fanns det en nöjespark där inne, med bergochdal-banor och allt. Shoppade mest julklappar och även en ny resväska eftersom en gick sönder på flyget hit. Hittade en som var billig och bra. Anton hittade en snygg kabinväska med tillhörande portfölj också. Perfekt för när han är iväg med jobbet på kurser och liknande :) 

 

På kvällen gick vi till tvillingtornen som kuala lumpur är kända för, hittade massor med roliga matmarknaden och finare restauranger och pubar. Längtade redan efter att åka tillbaka. 

Så ledsen att jag var sjuk här. 

 

När vi kom hem igen var klockan mycket och vi fick packa bäst vi kunde och försöka hinna sova några timmar. För vi skulle till flygplatsen tidig morgonen efter. 

 
 
Allmänt | |
Upp