Första semesterveckan

Semestern började inte riktigt som det var tänkt. Vi var båda sjuka och Anton var så pass sjuk att vi fick ställa in resan till Cypern. Vi tröstade oss med att gå på kapten röd som spelade på Hugo. 


Vi vilade bort helgen och början av veckan och försökte kurera Antons förkylning. Men några små dagsutflykter blev det, vi åt glass i Söderköping och letade med bil efter Ågelsjön. Det sistnämnda blev sämst pga att en väg var avstängd så vi åkte världens omväg på små jobbiga grusvägar. Men det var fint när vi kom fram. 


På torsdagen åkte vi till Stockholm och mötte upp mamma och pappa för en heldag i storstan. Men i och med att vi fortfarande var hängiga så tog vi det lugnt. Gick lite i butiker och lunch i gamla stan innan vi tog färjan ut till Djurgården. Vi la oss och typ småsov i en park alla fyra. Eller, pappa sov, mamma och jag pratade och Anton läste serietidningar. På kvällen så gick de på Per Gessle på Skansen och Anton och jag på Alice Cooper på Gröna Lund. Kul att ha sett honom, ändå en legend :) 


På fredagen öste regnet ner och vår plan om att strosa på söder gick i kras. Så vi gick en runda på Mall of Scandinavia innan vi åkte hem till Norrköping. 
På lördagen packade vi om och åkte till Göteborg. Vi lyckades nämligen haffa två biljetter när det släpptes fler till Håkan konserten. 


Det regnade endel när vi kom dit och bar oroliga att det skulle göra det under spelningen, men var uppehåll hela konserten. 


Så tråkigt att han ska ha uppehåll ett tag framöver nu :( 


Men sjukt bra var det iallafall :) 


På söndagen gick vi på Håkan-utställningen på Liseberg och åt goda burgare i Vasastan. 


Sedan åkte vi genom spöregnet, åskan och blixtarna ner till Malmö.  

Allmänt | |
Upp