#Happichallenge

Såg att blogg.se har en blogg-tävling och ser det som min chans att börja blogga som  jag skulle vilja. Ett litet inlägg om dagen borde jag kunna klämma in tid för. Det som gör mig lite ledsen är bara att vår kamera gått sönder, så det blir tyvärr bara mobilbilder.
Dyker rakt in i vardagen, trots stort hopp sedan resan!
(Ska tidsinställa, bakåt, det sista från Bali och hemresan via Thailand, men det tar sån tid att sortera bilderna. Tid och energi jag tyvärr inte har haft sedan skolan startade.)
 
 
Jag har sedan vi kom hem från Asien börjat plugga, läser kurser på komvux, lite mer än heltid. Trodde inte det skulle vara så tufft som det visade sig bli. Men är superkul, förutom att det känns som man ligger efter hela tiden. Sedan har jag nog inte gjort så mycket speciellt sedan sist.
 
Idag har jag pluggat och försökt jobba ikapp skolarbeten inför påsklovet. Det har tyvärr inte gått så bra, varit ineffektiv och inte hunnit med alls det jag planerat. Men det är ju en dag imorgon också.
Nu sitter jag i soffan och kollar på superskaparna. Blir så inspirerad!
Får jobba på snabbt med alla skolarbeten så jag hinner pyssla fram lite påskpynt. Har iallafall fixat lite påskris och plockat fram det lilla påskpynt vi har. Älskar att pynta!
Ska nog bjuda hem lite folk på påskfika i början av nästa vecka. Extra kul att fixa inför när en ska få hem gäster.
 
Hörs imorgon!
 
 
Allmänt | #happichallange, happichallenge | |
Upp