Siem riep (Ankor Wat)

3 december 

Vi hade beställt en tuktuk att ha under dagen för att ta oss till och runt templen vid ankor wat. Det är det största templet som är mest känt för Kambodja. Vi tittade även på många tempel i samma område. Så skönt att ha en chaufför som körde oss runt mellan templen, så man slapp leta efter skjuts hela tiden. Det häftigaste templet var trädtemplet, det som är med i filmen Tomb Raider. Det har sedan det övergavs vuxit massa träd med häftiga stora rötter i hela templet. Ni får se på bilderna längre ner, vet inte riktigt hur jag kan beskriva bättre med ord. 

Efter tempelrundan svalkade vi oss på rummet med acn. Det var väldigt varmt att gå runt bland tempel halva dagen. Vi gick sedan ut och åt, vi åt på en resturang som hette latino café, gott med taco som omväxling från det asiatiska köket. 
Vi gick sedan till hotellet och hängde vid poolen till solen gått ner helt. Då gjorde vi oss iordning och gick på nattmarknad. 
Blev en ganska tidig kväll idag med då jag inte kände mig så pigg. Vi kollade på tomb Raider, då Anton blivit besviken när jag sa att jag inte hade sett den. Kul att se filmer som är inspelande i länder man befinner sig i :) 

Allmänt, Asien 2016, Resor | |
Upp