Ho Chi Minh dag 3

27 november 

Vi började dagen med att träna lite på rummet. Skönt att röra på mer av kroppen än bara benen som får jobba när vi går hela dagarna. 

Sedan körde vi på en shoppingdag. Vi hade sökt på nätet efter malls(köpcentrum) och hittade väldigt varierande. En av dem var fullproppat med små bås och var mer som en proppfull marknad, inte ett mall som vi är vana vid. Lite besvikna så gick vi mot nästa. Det var ett mer västerländska malls, med vanliga butiker, men tyvärr också priser därefter. En rolig grej jag la märke till var att istället för plus-size-avdelning hade de en petite-avdelning. Och kläderna på vanliga avdelningarna gick bara upp till storlek 12(svensk 40) på vanliga avdelningen. Det var även mycket höst/vinter mode, kändes fel att kolla på kappor och stickade koftor när det är över 30 grader.. 
Så det blev inte så mycket shoppat, men lite för att man håller igen eftersom vi har många flygresor framför sig. 
I ett av köpcentren hade de en skridskobana, blev lite sugen på att åka, men det får bli hemma i vinter istället :)
Vi tänkte avsluta på marknaden i närheten av där vi bor, men den hade hunnit stänga. Så vi gick till matmarknaden istället och köpte snacks. Jag köpte popcorn och då fick man en stor sockerrörsjuice, häftigt att se när de långa rören pressades. Anton köpte en nutellapizza som såg väldigt god ut, synd att jag inte får äta nutella så jag fick smaka. Sockerrörsjuicen smakade lite väl sött, tur vi beställde en passionsfrukts-smoothie också. 
Smoothies från det stället kommer jag verkligen sakna, så fräscha och goda. 

Allmänt, Asien 2016, Resor | |
Upp