Hanoi-Ho Chi Minh

24 november
En inte allt för händelserik dag. Vi gick upp för att äta frukost och packa ihop för att sedan checka ut kl 12. Vi gick runt lite på stan och in i världens kanske minsta Daniel Wellington butik, var två expediter därinne med så vi fick knappt plats. Det var ungefär samma priser som hemma, och vi ville inte lägga så mycket pengar på klockor när vi är här så vi gick vidare till en resturang vi hört skulle vara bra. Till min besvikelse var vårrullarna slut, men annars var maten god.

Efter det var det dax att ta en uber till flyget och dra till Ho Chi Minh. Alla flyg har hittills gått väldigt smidigt med både incheckning och säkerhetskontroller. Skönt!

När vi landat tog vi ännu en uber och åkte genom den hemska trafiken till hotellet. Alltså, det är inte klokt hur det inte händer mer olyckor alltså!
Efter vi checkat in i vårt rum, vi fick förresten ett familjerum med två sängar "utan extra kostnad". Ja, inte vill vi betala extra för bara en extra säng vi inte kommer använda..
Vi tog oss ut på stan efter en liten stunds återhämtning och åt burgare. Godaste västerländska maten vi ätit här hittills tror jag!
Sedan sicksackade vi oss genom mopeder och bilar hem till hotellet la oss.

Allmänt, Asien 2016 | |
Upp