Vän med rädslan

Blir inte att jag uppdaterat så ofta när skolan rullat igång och vardagens alla måsten hopar sig. 


Sedan sist har det nog hunnit hända en hel del. Men det jag minns mest och starkast tänkte jag summera här. 

I helgen var vi på friidrottstävling, det var en 7-kamp. Vi tävlade i 100m, 800m, 100m häck, längdhopp, höjdhopp, kulstötning och spjut. 
Jag knep bronset i damklassen. 
Mest stolt att jag krossade rädslan för ribban i höjd och höjde mitt personbästa ett snäpp! 

I skolan rullar det på som vanligt, vi läser bl.a. Presentationsteknik. Idag hade vi "det stora provet". En muntlig redovisning om valfritt ämne. Jag berättade om resan till Etiopien.

Det var sjukt jobbigt, men också sjukt kul. Tycker det är så bra att vi har den här kursen. Vi får massa tips och tricks i hur vi kan framföra saker, och sedan feedback på det vi gjort. Tror det kommer hjälpa oss alla i vår fortsatta utbildning och framtida yrkesliv. 
Jag ska bli vän med min rädsla och börja gilla att tala inför folk! Så det så 😉

Allmänt | | En kommentar |

Uppdatering

Nu har skolan kommit  igång, vi har börjat ha lite "riktiga" lektioner, med annat än repetion av matte och sånt vi behöver för att klara oss.
Vi har bla börjat läsa industriell ekonomi, en spännande kurs som innehåller mycket för mig okända begrepp. Svårt,men kul!
 
I helgen har det inte hänt något speciellt, Vi har bara städat, rensat garderob och lagat matlådor. Sånt som är skönt att ha gjort. Vi var också och kollade på Action run, Anton var lite bitter att han inte kör några lopp iår. Så nästa år blir det nog några stycken!
 
Idag har jag inga lektioner, har suttit med lite läxor. Snart ska jag laga lite lunch och sedan gå till gymmet.
Ikväll står städning och mys på schemat. Känns verkligen som vi kommit in i vardagen efter sommaren. Skönt ändå. Nästa vecka kommer jag nog vara väldigt trött, jag har min första vecka med heldagar. Är så mycket att ta in nu innan men känner alla och har kommit in i skollunket.
 
Ska föröska bli bättre på att uppdatera om vardagen, även om det känns tråkigt ibland, eftersom jag inte gör något speciellt, Hoppas ni har en bra dag!

 
Halvtöntig qoute från google som utfyllnad ;)
Allmänt | | Kommentera |
Upp