Pluggar på

Just nu är vi inne i en hektisk period i skolan, minst en inlämning, redovisning eller tenta fram till jul. Men det är bara att beta av en åt gången, även om jag blir lite irriterad över att allt måste vara på en gång och inte mer jämnt utspritt under terminen, men på ett sätt känns det bra att ha lugna perioder med inte så mycket att göra också. Denna vecka, innan jag imorgon eftermiddag ska bege mig mot Köpenhamns flygplats för att åka på weekend med min familj, så ska jag ha en ”dugga” och lämna in ett stort grupprojekt. Dugga är vad de kallar en mini-tenta, som ett lite mindre prov. Men det är ju bara att försöka jobba på med att bocka av en sak i taget så ska det nog gå bra.

Idag har vi lyssnat på tvåornas examensarbeten, känns sjukt att om ett år är jag nästan klar med studierna. Efter jul är det typ "bara" praktik kvar innan de är färdiga.

På måndag ska jag hjälpa mamma förbreda för lite släktbjudning och sedan en större fest för att fira pappa som fyller 50 år. Det är även det som är anledningen att vi ska åka bort i helgen.

Nu borde jag fortsätta begrava mig i studierna!

 
advice, advise, advisor
Allmänt | |
Upp