Höst

Nu har det gått för långt mellan bloggandet igen.
Vi har haft våra första tentor och det har det varit fullt upp med. Fick till min förvåning högsta betyg på första tentan, vilket var en kul överraskning och belöning för mitt hårda plugg. Kul! (Den andra har vi inte fått tillbaka än)
 
Annars har det nog inte hänt något superspeciellt. I fredags var vi på mordmiddag på grand hotell med ett par kompisar. Det var skådespelare som spelade upp olika scenarion under mciddagen(b.la. ett mord) och sedan fick alla som var där gissa på vad som hänt och varför. Såklart lyckades Anton snappa upp massa subtila ledtrådar och löste gåtan. Maten var sådär, men själva upplevelsen var superkul. Kanske blir någon mer gång.
 
Kom på att en annan rolig sak som hänt, jag var med Lollo på Elmia horse show.
Superroligt verkligen. Försökte plugga lite när jag var där, men det gick inte så bra, mest pga att jag skulle plugga it, men inte tog med datorn. Men förutom pluggandet var det verkkligen superkul! Extra kul att umgås med Lollo en hel kväll också! 
 
I helgen ska jag ner till småland och fira "Christmas in October", minijul med familjen. Kommer bli mysigt!
Nu ska jag snart till stallet och titta på löshoppning, ska baa slänga ihop en kaka att at med som de kan sälja i kafeterian.
 
Så hösten springer verkligen iväg, ska försöka uppdatera bättre, men skolarbetena hopar sig fort. Mitt psyke är tacksam att det bara är två år jag ska gå i skolan, känner att jag är konstant stressad.
 
Men ska försöka hitta lite tid att uppdatera oftare, så ni kan hänga med i vardagen bättre.
Låter väl bra farmor? ;)
 
 
Allmänt | |
Upp