Pluggar på

Just nu är vi inne i en hektisk period i skolan, minst en inlämning, redovisning eller tenta fram till jul. Men det är bara att beta av en åt gången, även om jag blir lite irriterad över att allt måste vara på en gång och inte mer jämnt utspritt under terminen, men på ett sätt känns det bra att ha lugna perioder med inte så mycket att göra också. Denna vecka, innan jag imorgon eftermiddag ska bege mig mot Köpenhamns flygplats för att åka på weekend med min familj, så ska jag ha en ”dugga” och lämna in ett stort grupprojekt. Dugga är vad de kallar en mini-tenta, som ett lite mindre prov. Men det är ju bara att försöka jobba på med att bocka av en sak i taget så ska det nog gå bra.

Idag har vi lyssnat på tvåornas examensarbeten, känns sjukt att om ett år är jag nästan klar med studierna. Efter jul är det typ "bara" praktik kvar innan de är färdiga.

På måndag ska jag hjälpa mamma förbreda för lite släktbjudning och sedan en större fest för att fira pappa som fyller 50 år. Det är även det som är anledningen att vi ska åka bort i helgen.

Nu borde jag fortsätta begrava mig i studierna!

 
advice, advise, advisor
Allmänt | | Kommentera |

Minijul

I helgen firade familjen mini-jul! 
Supermysigt. Dock helgen inte riktigt som jag ville, kunde inte ta mig runt som jag villpå grund av väglaget. På söndagen kom Anton och vi bytte till vinterdäck. Kändes verkligen som i sista stund, skönt att ha det gjort. Men tråkigt att mycket av det jag ville inte kunde bli av :(

Men minijulen var lyckad och det var mysigt att träffa familjen :)
 
(null)

(null)

(null)

(null)

Allmänt | | Kommentera |

Höst

Nu har det gått för långt mellan bloggandet igen.
Vi har haft våra första tentor och det har det varit fullt upp med. Fick till min förvåning högsta betyg på första tentan, vilket var en kul överraskning och belöning för mitt hårda plugg. Kul! (Den andra har vi inte fått tillbaka än)
 
Annars har det nog inte hänt något superspeciellt. I fredags var vi på mordmiddag på grand hotell med ett par kompisar. Det var skådespelare som spelade upp olika scenarion under mciddagen(b.la. ett mord) och sedan fick alla som var där gissa på vad som hänt och varför. Såklart lyckades Anton snappa upp massa subtila ledtrådar och löste gåtan. Maten var sådär, men själva upplevelsen var superkul. Kanske blir någon mer gång.
 
Kom på att en annan rolig sak som hänt, jag var med Lollo på Elmia horse show.
Superroligt verkligen. Försökte plugga lite när jag var där, men det gick inte så bra, mest pga att jag skulle plugga it, men inte tog med datorn. Men förutom pluggandet var det verkkligen superkul! Extra kul att umgås med Lollo en hel kväll också! 
 
I helgen ska jag ner till småland och fira "Christmas in October", minijul med familjen. Kommer bli mysigt!
Nu ska jag snart till stallet och titta på löshoppning, ska baa slänga ihop en kaka att at med som de kan sälja i kafeterian.
 
Så hösten springer verkligen iväg, ska försöka uppdatera bättre, men skolarbetena hopar sig fort. Mitt psyke är tacksam att det bara är två år jag ska gå i skolan, känner att jag är konstant stressad.
 
Men ska försöka hitta lite tid att uppdatera oftare, så ni kan hänga med i vardagen bättre.
Låter väl bra farmor? ;)
 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp