Tisdag

Idag har inte varit en effektiv dag. Måste skärpa mig imorgon. Har gjort alla lätta frågor på de första kapilterna, men de svåra är ju så svåra, haha. Bara morgonen spenderades framför skolboken, förmiddagen hos en kompis.
 
Har hunnit med en sväng till gymmet iallafall. Skönt, Måste se till att komma igång igen, känner mig så förslappad direkt när jag varit dålig på att gå dit någon vecka. Har ju varit duktig det senaste förutom förra veckan.
Idag stod kondition på schemat, och jag körde som vanligt crosstrainer. Hade tänkt slänga in lite styrka med, men insåg att jag inte hade tid. Får bli imorgon. #sämstbildever
 
 
Efter A kom hem från jobbet så åt vi mat ihop och fixade med nya bokhyllan. Imorgon ska vi ringa erikshjälpen som ska få hämta den gamla och vårt gamla köksbord. Ska bli skönt att äntligen få det klart. Min förhoppning är att allt ska stå klart till midsommar iallafall. några hyllor ska upp och så ska de nya stolarna målas om. Vi kommer "fuska" och köra på sprayfärg. Så det går fort. Haha, men ingen av oss kommer orka ett stort projekt nu när vi är uppbokade alla helger framöver.
 
Jaha, det va lite update om vad som händer framöver. Ska försöka hinna med att lägga upp bilderna från i söndags imorgon, men jag måste göra klart veckans skoluppgifter först. Nähe, nu ska jag börja på någon uppgift till innan det är läggdax!
 
Allmänt | |
Upp