Torsdag

Idag har varit en oproduktiv dag. Har bara varit på gymmet och lagat mat. Inte ens öppnat datorn eller skolboken.
Men tror jag undermedvetet har sparat det till nu ikväll. För A är på afterwork och jag är ensam hemma.
Så passar bra att plugga då.
 
Gymet gick riktigt bra, kul eftersom jag igår kände mig så svag. Funderar på att uppdatera lite träningsdagbok på bloggen, får se hur jag gör.
Nehe, dags att svara på de sista frågorna som ska skickas in imorgon.
Hoppas grannarna slutar smälla och hålla på på innergården snart bara!
Allmänt | | Kommentera |

Tisdag

Idag har inte varit en effektiv dag. Måste skärpa mig imorgon. Har gjort alla lätta frågor på de första kapilterna, men de svåra är ju så svåra, haha. Bara morgonen spenderades framför skolboken, förmiddagen hos en kompis.
 
Har hunnit med en sväng till gymmet iallafall. Skönt, Måste se till att komma igång igen, känner mig så förslappad direkt när jag varit dålig på att gå dit någon vecka. Har ju varit duktig det senaste förutom förra veckan.
Idag stod kondition på schemat, och jag körde som vanligt crosstrainer. Hade tänkt slänga in lite styrka med, men insåg att jag inte hade tid. Får bli imorgon. #sämstbildever
 
 
Efter A kom hem från jobbet så åt vi mat ihop och fixade med nya bokhyllan. Imorgon ska vi ringa erikshjälpen som ska få hämta den gamla och vårt gamla köksbord. Ska bli skönt att äntligen få det klart. Min förhoppning är att allt ska stå klart till midsommar iallafall. några hyllor ska upp och så ska de nya stolarna målas om. Vi kommer "fuska" och köra på sprayfärg. Så det går fort. Haha, men ingen av oss kommer orka ett stort projekt nu när vi är uppbokade alla helger framöver.
 
Jaha, det va lite update om vad som händer framöver. Ska försöka hinna med att lägga upp bilderna från i söndags imorgon, men jag måste göra klart veckans skoluppgifter först. Nähe, nu ska jag börja på någon uppgift till innan det är läggdax!
 
Allmänt | | Kommentera |

Fredag

Nu är terminen på komvux helt slut. Förutom att jag inte har fått betyget på spanskan.
Har gått bra ändå, så det känns bra inför framtiden.
Fast just mu känns allt med plugg sådär. Börjat min distanskurs jag ska läsa över sommaren. Det känns spännande med något nytt. Men det är svårt, jag har ganska svårt att lära mig genom att bara läsa i en bok. Men det ska nog gå.
Igår red jag mina sista lektioner, red dubbellektion. Kändes bra, men tråkigt att vänta till i höst igen.
Imorgon ska vi åka till Borås och fira Jenny som tagit examen. Och på söndag ska vi till Borås djurpark.
Ser fram emot att umgås en hel helg med A´s familj.
 
Så ikväll ska jag packa ihop det vi behöver/ska ha med oss imorgon. Måste bara slita mig från tvn, har börjat kolla på en ny serie. Girlboss. Så bra! Extra mycket då den baseras på en riktig historia/företag.
Jag blir så inspirerad att starta eget i framtiden.
 
Bildresultat för girlboss
Allmänt | | Kommentera |
Upp