Singapore

7 december

Upp tidigt för att åka till Singapore. Mådde sämre igen, inte så konstigt efter en fullspäckad dag och väldigt lite sömn. 

Som tur var var det en kost flygresa, bara 45minuter. Ännu mer tur med tanke på att det var lite benutrymme och han framför körde ner sätet i botten, redan innan start, trots flygvärdinnorna sa till honom två gånger. Och bakom mig satt ett barn och sparka. En rolig grej på planet var att det var en familj på andra sidan raden som fick mat, precis innan landning och var tvungna att fälla upp borden, så de fick sitta och balansera brickorna i knät. Varför beställer man till mat på ett flyg som är 45min? Så god är inte flygplansmat..

 

När vi kommit fram tog vi en uber till hostelet. Det var väldigt mysigt för att vara ett hostel. Små mysiga "rum" i våningssängsformat. Efter vi checkat in så gick vi lite i Chinatown som vi bodde vid och åt lite mat sedan gick vi tillbaka och så sov jag en stund. Jag mådde inte alls bra, hade ont i kroppen och var vänligt förkyld. Men på kvällen fixade vi till oss och gick till ett burgarställe Anton hade kollat upp. Väldigt gott, hade gärna gått omkring på bargatan som låg i närheten men orkDe verkligen inte. Så vi gick hem och la oss tidigt istället, efter en ganska lång jakt på halstabletter, allt var stängt eller hade inga. Men hittade det sen, på ett ställe som låg nära där vi bodde såklart..

 

Juste, hostelet hade en bra grej med att köpa till senare utcheckning, så det gjorde vi för att slippa stressa och för att jag skulle få vila hela dagen tills vi skulle till flygplatsen om jag behövde. Skönt att veta när man lägger sig.

 
 
 
Här är när vi precis ska checka ut, därav är det inte så fint bäddat och så, men mysiga små kryp-in :)
Allmänt, Asien 2016, Resor | |
Upp