#Happichallenge Dag 8

Dagens happichallenge inlägg blir en liten inredningsönskelista. Jag försöker dra ner på socker och vill ju därför gärna ha andra slags godsaker i påskägget än ätbara sådana. 
Och man blir ju glad bara av att surfa runt och fönstershoppa. Jag håller förövrigt på att inreda vår blivande lägenhet i huvudet. Det är lite svårt när man inte vet hur den kommer se ut storlkes och planritnings-mässigt. Det flyttar liksom på sig imellanåt. Haha. Men är billigt och miljösmart att inreda fantasilägenheter. Och extra kul då man kan byta stil så ofta!
Nu ska jag sluta svamla och visa min önskelista:
 
 
 Först lite sovrumsdrömmar från HM home. Vill ha nya ljusa lakan, helst i linne. Sedan har jag fastnat för fågelprydnaden, den är sådär fulsnygg!
 
Näst ut är lite inspiratiion til kontoret från lagerhaus. Tycker förvaringsboxarna är riktigt snygga och har varit sugen på tavellister länge.
 
Sist ut är lite snycken till matplatsen från Insdiska. Vi ska köpa nytt köksbord snart så är extra sugen på att slå till på något sånt.
 
Hoppas påskharen tar emot mina önskningar, annars blir det mitt eget konto som får lida. Kommer inte köpa allt, men något kommer nog få följa med hem. Framför allt någon av grejerna från indiska. Måste ju ha lute nytt att smycka det nya bordet med, eller hur? ;)
 
 
 
Allmänt | |
Upp