#happichallengefail

Så bra gick det med min challenge...
Blev lite sjuk och hängig där i påsk och la energin jag hade på att umgås med familj och vänner. Och till och med lite plugg blev gjort, men inte tillräckligt tyvärr.
 
Påsken var fantastisk, kändes inte alls kul när alla åkte hem och sedan behöva åka hem själv. Sedan vi kom hem har jag återigen pluggat lite för lite, och igårkväll fick vi ett ryck och rensade bokhyllorna. Och idag ska vi hyra bil och åka till Ikea. Kul! Ska visa bilder på allt sedan när det blir klart.
 
Igår var vi förresten en snabbis inne i stan och bytte till en större stork´lek på ryggsäckan jag fick i födelsedagspresent. Vi kom fram till att vi inte orkade laga mat sen och åt på stan. Bra val kändes det som då, men vi måste bli bättre på att laga mat!!
 
Nej, nu borde jag verkligen ta tag i mina arbeten som ska in imorgon!
Puss!
 
Allmänt | | Kommentera |

#happichallege

Dagens inlägg blir kort. Är trött efter en dag med allt och ingenting. Har segat och ändå fart runt och fått saker gjorda. Har bland annat trängts på Ica för att storhandla, kollat in hopes nya lokaler och hälsat  på farmor. 


Älskar att hälsa på familjen. Komma ifrån stan lite. Det ger energi! 
En sak som vi inte gjorde idag som jag helat vill göra alla dagar här är att ta en promenad i skogen! 
Måste passa på, man mår så bra av det. Saknar att få lyssna på naturen och andas frisk luft. Det gör så gott både för kropp och själ! 

Bilden är på fönstret i härbret vi sov i i Dalarna! (Dit måste jag i sommar) 

Allmänt | | Kommentera |

#Happichallenge Dag 8

Dagens happichallenge inlägg blir en liten inredningsönskelista. Jag försöker dra ner på socker och vill ju därför gärna ha andra slags godsaker i påskägget än ätbara sådana. 
Och man blir ju glad bara av att surfa runt och fönstershoppa. Jag håller förövrigt på att inreda vår blivande lägenhet i huvudet. Det är lite svårt när man inte vet hur den kommer se ut storlkes och planritnings-mässigt. Det flyttar liksom på sig imellanåt. Haha. Men är billigt och miljösmart att inreda fantasilägenheter. Och extra kul då man kan byta stil så ofta!
Nu ska jag sluta svamla och visa min önskelista:
 
 
 Först lite sovrumsdrömmar från HM home. Vill ha nya ljusa lakan, helst i linne. Sedan har jag fastnat för fågelprydnaden, den är sådär fulsnygg!
 
Näst ut är lite inspiratiion til kontoret från lagerhaus. Tycker förvaringsboxarna är riktigt snygga och har varit sugen på tavellister länge.
 
Sist ut är lite snycken till matplatsen från Insdiska. Vi ska köpa nytt köksbord snart så är extra sugen på att slå till på något sånt.
 
Hoppas påskharen tar emot mina önskningar, annars blir det mitt eget konto som får lida. Kommer inte köpa allt, men något kommer nog få följa med hem. Framför allt någon av grejerna från indiska. Måste ju ha lute nytt att smycka det nya bordet med, eller hur? ;)
 
 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp