Bangkok-Hanoi

Måndag 21 november

Vi började dagen med frukost-jakt i området, vi ville köpa frukost på hotellet då vi visste vi skulle äta lunch/middag tidigt. Det blev en ganska stor miss, stället med smoothies vi sett innan hade stängt, så efter en lång men ioförsig ganska mysig promenad så köpte vi frukost i butiken precis utanför hotellet. Det blev frukt, nötter och färskpressad juice.
Sedan hängde vi vid hotellpoolen innan det var dax för utcheckning. Då tog vi en uber till skräddaren där Anton fick prova kostymen. De gjorde lite ändringar och nu får vi hämta den innan vi åker hem. Otroligt vad snabba dem är egentligen, byxorna och västen var redan helt klara. De ville dubbelkolla lite när Anton hade kavajen på så armarna var inte påsydda än. De skulle även ändra lite på västen.
Sedan gick vi runt lite och letade lämpligt matställe, det blev italienskt.
Efter det var det dax att dra sig mot flygplatsen. På vägen dit började det ösregna, det vräkte verkligen ner.

När vi kom fram till hotellet i Hanoi så hade Anton "råkat" säga att vi var på smekmånad för att de ett av rummen med jacuzzi, och de hade tagit det på allvar. Vi fick en flaska vin, ett fint kort med en hälsning från hotellet och bäddat med svanar på sängen.
Vi tänkte egentligen gå ut och äta, men var så trötta så vi gick och la oss direkt istället.

Allmänt, Asien 2016, Resor | |
Upp