Siem Riep- Kuala Lumpur

4 december 

Vi gick upp alldeles för tidigt för att checka ut och ta taxi till flyget kl 06.30. Hotellpersonalen hade varit så snälla att förbereda frukost för oss att ta med och äta eftersom vi åkte så tidigt. Bästa hotellet verkligen! 
Taxichauffören var väldigt pratglad och pratade och ställde frågor hela vägen till flygplatsen. Lite jobbigt när vi bara ville sova, men han var supertrevlig så synd bara att klockan var så lite att vi knappt orkade. 
Efter vi checkat in bagaget åt vi frukosten vi fått med oss. Skönt att vi fick med oss det, för vi hade bara köpt lite kex och bars vi hade tänkt ta. 
Jag kände mig lite dålig på morgonen och när vi kom fram var det ännu värre. Vi åt på flygplatsen som hade ett helt köpcenter utanför, kul grej ändå. 
När vi kom till hotellet och fått nycklar och information så la jag mig och sov ett par timmar. Anton utforskade hotellet så länge och kolla in poolen och gymmet. 
När jag tvingat upp mig och tagit en värktablett så gick vi ut för att äta. Vi gick in till chinatown där vi åt och gick runt lite. Jag köpte en god frappino från starbucks på vägen hem. De är så sjukt gott med iskalla kaffedrinkar när det är så varmt. 

Och sedan har vi hängt på rummet, jag har skrivit på blogginlägg och Anton har löst korsord. 
Ska bli skönt med några lugna dagar med nästan inget inplanerat och få vila mig frisk innan Bali. Inget kul att va förkyld när man ska njuta av sol och bad. 

Utsikten från rummet och även en rolig detalj i hissen. Här i Malaysia är fyra ett otursnummer. Så inga fyror i våningsplanen :) 

Det var samma även på Bali(Indonesien). 

Allmänt, Asien 2016, Resor | |
Upp